Tuinonderhoud

tuinonderhoud - Ter Wengel Bedrijfsdiensten

WAAROM TUINONDERHOUD?

Uw tuin heeft meerdere keren per jaar tuinonderhoud nodig. Tuinonderhoud zorgt voor een mooie tuin en verlengt ook de levensduur van de tuin. Een goed verzorgde tuin kan u veel plezier geven. Daarnaast is de tuin ook bepalend voor de sfeer en uitstraling van de directe omgeving van uw huis of bedrijfspand.

TUINONDERHOUD UITBESTEDEN

Alleen niet iedereen heeft de zin, de tijd of beschikt over de kennis om het tuinonderhoud zelf uit te voeren. Wij bieden u in ieder geval de helpende hand om uw tuin op orde te krijgen en te houden. Een voorjaarsbeurt, najaarsbeurt of vakantieonderhoud wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Het tuinonderhoud doen wij zowel periodiek als incidenteel, maar altijd in overleg met u. En ook nog eens op de tijdstippen dat het u uitkomt.

WAT IS TUINONDERHOUD?

Tuinonderhoud omvat het opruimen van bladeren en zwerfafval, maar ook het snoeien van bomen en heesters. Het kappen van een boom kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij het onderhoud van uw tuin maken wij de bestrating, het terras en de tuintegels schoon en onkruidvrij. Vanzelfsprekend laten wij alles netjes achter en wordt al het (groen)afval door ons afgevoerd.

NIEUWE TUIN

Heeft u een ontwerp voor een nieuwe tuin? En moet de tuin opgeleverd worden voor verdere aanleg? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij zorgen dat alles zover klaar is, zodat de hovenier direct aan de slag kan.

Benieuwd naar onze groene vingers? Neem dan contact met ons op en maak nu nog een afspraak.