Over ons

Na een ruime periode als bedrijfsleider werkzaam te zijn geweest bij een bedrijf in de schoonmaakbranche in Twente heeft Edgar ter Wengel in 2012 Ter Wengel Bedrijfsdiensten opgericht. Ter Wengel Bedrijfsdiensten is een jong en dynamisch bedrijf met een frisse kijk op dienstverlening.

Het schoonmaken of ontruimen van woningen, bedrijfsruimten en winkelpanden is mensenwerk. Bij Ter Wengel Bedrijfsdiensten bent u dan ook altijd verzekerd van goed personeel. De schoonmakers of ontruimers weten van aanpakken en werken zeer nauwkeurig.

Bedrijfsdienstverlening is ook maatwerk. Geen enkele schoonmaak of ontruiming is hetzelfde. Het plan van aanpak is gericht op uw situatie en voorkeuren. Loopt het even anders dan gepland, dan reageren wij direct en adequaat om alles in goede banen te leiden.

Bij Ter Wengel Bedrijfsdiensten staat de kwaliteit voorop. De communicatielijnen zijn erg kort. U heeft altijd een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met uw wensen en vragen.

Afspraken komen wij na. Dat vinden wij niet meer dan normaal. Vormt onze frisse kijk op dienstverlening aanleiding voor het maken van een afspraak, dan neemt u contact op met Edgar ter Wengel. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-17415875.