Glasbewassing

Glasbewassing - Ter Wengel Bedrijfsdiensten

WAAROM GLASBEWASSING?

Iedereen krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Dit geldt bij mensen, maar ook zeker bij uw belangrijkste visitekaartje: uw bedrijfspand, kantoorgebouw of winkel. U wilt toch ook dat uw bedrijf bij het eerste contact, of zelfs bij voorbijgangers, een goede indruk achterlaat?

VOORDELEN GLASBEWASSING

Heldere ramen dragen bij aan een representatieve uitstraling van uw organisatie. Daarnaast is het voor uw werknemers ook prettig om in een schone werkomgeving te werken. Schone ramen laten ook meer licht door.

PROFESSIONELE GLASBEWASSING

Schakel ons in voor een periodieke glasbewassing van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om de binnen- of de buitenkant, grote of kleine ramen, de begane grond of de twaalfde verdieping, voor professionele glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor moeilijk bereikbare plekken kunt u op ons rekenen. Wij maken uw ramen niet alleen streeploos schoon, maar reinigen daarbij ook de vensters, de kozijnen en het houtwerk, zodat de levensduur hiervan verlengd wordt.

WANNEER GLASBEWASSING?

De ligging van het bedrijfspand of winkelruimte is bepalend voor de intensiteit van glasbewassing. Ramen aan de westkant worden sneller vies. Ook een vestiging aan een doorgaande weg zorgt voor meer vervuiling van ramen en kozijnen. In overleg met u bepalen we hoe vaak en in welke mate wij uw pand onder handen nemen.
Wij verzorgen de glasbewassing uitsluitend voor bedrijven en instellingen.

Investeer in het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijfspand of winkel! Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.