Ontruiming van een woning of bedrijfsruimte

woningontruiming - Ter Wengel Bedrijfsdiensten
Een ontruiming van een woning of bedrijfsruimte vindt om uiteenlopende redenen plaats. In opdracht van particulieren, deurwaarders, bewindvoerders, curatoren en woningbouwverenigingen zorgen wij dat de woning of de bedrijfsruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Gedurende het bestaan van ons bedrijf hebben wij al vele ontruimingen naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd.

ONTRUIMINGEN VINDEN PLAATS BIJ

overlijden
huisuitzetting
faillissement
emigratie
verhuizing
scheiding
hennepkwekerij

WAT HOUDT EEN ONTRUIMING IN?

Een ontruiming houdt in dat wij in eerste instantie de woning of de bedrijfsruimte volledig leegruimen. Alle soorten vloerbedekking en raamdecoraties worden inclusief lijmresten en hangsystemen door ons verwijderd. Wanneer er sprake is van een sterk vervuilde woning of bedrijfsruimte, dan zullen wij deze na de ontruiming eerst ontsmetten. Kleine herstelwerkzaamheden als het vullen van gaatjes in muren of het vervangen van stopcontacten kunnen daarna door ons worden gedaan. Het opnemen van de meterstanden of het terugbrengen van het object in de oude staat, conform de eisen van de verhuurder/eigenaar, behoort ook tot de mogelijkheden.

EEN ONTRUIMING IS MAATWERK

Of het nu gaat om een kamer in een verzorgingstehuis of een complete woning van een verwoede verzamelaar, geen enkele ontruiming is hetzelfde. Op basis van kennis en ervaring kunnen wij vooraf een goede inschatting maken van de tijd en kosten, die de ontruiming met zich meebrengt. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Verder zorgen wij dat een ontruiming professioneel en discreet verloopt. Dankzij onze snelle en correcte afhandeling heeft u geen omkijken naar de ontruiming. Uw opdracht is bij ons dan ook in goede en vertrouwde handen.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.