Gevelreiniging

gevelreiniging - Ter Wengel Bedrijfsdiensten
Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling van gevels. Er zijn talloze soorten vervuiling. Op de eerste plaats zijn dat de organische of atmosferische vervuilingen, zoals algen (groene aanslag), klimop en witte of zwarte aanslag. Andere vormen van vervuiling zijn graffiti en verf.

WELKE GEVELREINIGING TOEPASSEN?

Welke gevelreiniging het beste resultaat geeft is afhankelijk van het type gevel en de aard van de vervuiling. Ook de mate van vervuiling speelt een belangrijke rol. Wij hebben ruime ervaring in het reinigen van gevels van bedrijfspanden, winkels en scholen. Voor een veilige en verantwoordelijke manier van gevelreiniging schakelt u ons in.

NA GEVELREINIGING IMPREGNEREN

Het beste is om uw gevel na de reiniging te impregneren. Impregneren is het vochtwerend maken van uw gevel. Het gevolg hiervan is dat de gevel niet alleen langer schoon en droog blijft, maar ook beter geïsoleerd is. De gevel wordt met een speciaal middel bewerkt, dat de muren beschermt, maar ook laat ademen. Algen en mossen krijgen niet meer de kans om te groeien. Kort gezegd komt het er op neer dat vocht wel de muur uit kan, maar niet meer binnen. Het impregneren van uw gevel is een goede investering, want de onderhoudskosten zullen dalen. Verleng de levensduur van uw gevel en laat ons de gevel impregneren.

GEVELRENOVATIE

Wanneer uw gevel verweerd, beschadigd of verwaarloosd is, staat dat niet fraai. Verbeter de uitstraling van uw pand door ons in te huren voor gevelrenovatie. Wij brengen dan de gevel, schoorsteen, voegen en/of metselwerk van uw pand in originele staat terug. Wij werken netjes en snel en zorgen dat u zo min mogelijk overlast van onze aanwezigheid ondervindt.

Wilt u ook uw gevel laten reinigen, onderhouden of renoveren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.