Vloeronderhoud

vloeronderhoud - Ter Wengel Bedrijfsdiensten

WAAROM VLOERONDERHOUD?

Het is belangrijk uw vloer in een goede conditie te houden. Hiervoor is het noodzakelijk om de vloer periodiek te onderhouden. Vloeronderhoud zorgt dat de vloer langer meegaat. Bovendien ziet de vloer er ook nog mooier uit. U verhoogt hiermee de sfeer en uitstraling van uw bedrijf of instelling. Bovendien draagt u bij aan een schone en gezonde werkomgeving.

VLOERONDERHOUD OP MAAT

Niet iedere vloer is hetzelfde. Of het nu tapijt, natuursteen of linoleum is: het reinigen van elke vloer vereist een ander plan van aanpak. Verder bekijken wij in welke staat de vloer verkeert en met welke intensiteit de vloer wordt gebruikt. Aan de hand van onze bevindingen krijgt u van ons een goed en deskundig onderhoudsadvies. Wij bepalen dan ook de juiste methode van vloeronderhoud.

PROFESSIONEEL VLOERONDERHOUD

Op basis van kennis en ervaring geven wij een professionele invulling aan het vloeronderhoud. Ons doel is om zowel op de korte als lange termijn te komen tot het beste resultaat. Wij zorgen dat de vloer vlekkeloos schoon wordt, waarbij we het behoud van de vloer niet uit het oog verliezen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.