Schoonmaak

schoonmaak - Ter Wengel Bedrijfsdiensten
Een schone werkomgeving werkt niet alleen prettig voor u en uw medewerkers. Uw bezoekers en/of klanten krijgen eveneens een goede indruk van uw bedrijf wanneer uw kantoor, bedrijfspand of horeca-gelegenheid er fris en opgeruimd uitziet. U wilt toch ook dat uw hal, receptie en sanitair hygiënisch schoon zijn en een keurige uitstraling hebben? Op basis van kennis en ervaring verzorgen wij de schoonmaak tot in de puntjes.

PERIODIEKE SCHOONMAAK OP MAAT

Samen met u bepalen wij de tijden en frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. Op verzoek kan de periodieke schoonmaak plaats vinden door één of meerdere vaste medewerkers, die uiteraard precies op de hoogte zijn van uw situatie en wensen. Of het nu om een klein kantoor van enkele vierkante meters gaat of een pand met meerdere verdiepingen, alles is in overleg mogelijk. Wij beschikken over professionele en betrokken medewerkers met oog voor detail. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de beste schoonmaakmiddelen.

EENMALIGE SCHOONMAAK

Voor de oplevering van woningen of bedrijfspanden verzorgen wij de bouwschoonmaak. Wij maken alles dan grondig schoon. De woning wordt gereed gemaakt voor bewoning en het bedrijfspand of de winkelruimte wordt gebruiksklaar gemaakt.
Bij ontruimingen wordt de woon- of bedrijfsruimte helemaal leeggehaald. Wij verwijderen zonodig de vloerbedekking, de lijmresten en het behang. Wij zorgen dat het afval wordt afgevoerd en een inboedel eventueel tijdelijk wordt opgeslagen. Indien noodzakelijk wordt de woning of bedrijfsruimte ontsmet en ontdaan van nare luchtjes. Ook nu wordt alles bezemschoon opgeleverd. Mocht de tuin veranderd zijn in een wildernis, dan wordt alles weggehaald en afgevoerd.

Benieuwd hoe schoon wij zijn? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.